NEWS!

UNOBENTO daily updates / event announcements


2011/06/24

JYU-BAKO Catering for HANAkunst/ HANAkunstへ重箱ケータリング

JYU-BAKO

1st layer

2nd layer

3rd layer, "ONISHIME"

2 kinds of big SUSHI roll



UNOBENTO had a JYU-BAKO catering for HANAkunst.


This time was ladies dinner and all guests are familiar with Japanese IKEBANA culture. so I thought it's suit to serve a traditional dish "ONISHIME(お煮染め)" as today's special.  The dish using a lot of vegetables. We Japanese have "ONISHIME" for celebratory day as like New Year's Day.  All vegetables are stewed and seasoned separately. For set the summer atmosphere, I served a fresh TOFU which was made by UNOBENTO.




HANAkunstさんで重箱ケータリングをしました。
今回のゲストは生け花を楽しむ女性アーティストの会でしたので
野菜をたくさん使った料理と、伝統的な日本料理を意識して料理しました。
今回のスペシャルメニューはお煮染めと夏の雰囲気たっぷり、ウノベント特製お豆腐でした。


みなさんに喜んでいただけたようでとてもうれしかったです。
オーダーありがとうございました。




Would you like to have IKEBANA(Japanese flower arrangement) lesson???
check the website: HANAkunst


オランダで草月流の生け花を学べます。
ひとつ、ひとつ丁寧に教えていただけます。
HPはこちら HANAkunst

2 comments:

  1. Wow, that looks impressive and very delicious! :)

    ReplyDelete
  2. サイモンさん、
    ありがとうございます!!!
    煮物がおすすめです★

    ReplyDelete