For this time, UNOBENTO serve Japanese daily foods "RAMEN & GYOZA".
3/2日にDo it Fluidにケータリングをしました。
今回はラーメンと餃子を作りましたよ。
starter
-Salmon & sesame SUSHI ball
-Warm Japanese radish with MISO sauce
-Stewed pumpkin
スターターは
鮭とごまの一口寿司ボール
ふろふき大根
カボチャの煮物
でした。
UNOBENTO original GYOZA
-minced pork, chinese cabbage*, SHISO, lotus roots, ginger*, garlic*, leek*
ウノベン特製餃子
今回はしそとレンコンをつかって和風にしましたよ。
This RAMEN soup made from organic chicken and fish. I made chicken ham for it.
今回のメインディッシュは醤油ラーメン!
鶏ガラと鰹のスープにしましたよ。
具はもやし、手作り鶏ハム、味付けたまごでした。
The noodle made by UNOBENTO.
この日のためにラーメン用に麺をつくりましたよ。
And the dessert was green tea chiffon cake with sweet ADUKI paste.
It was lovely night!
そして、デザートは抹茶のシフォンケーキ小豆添えでした。
とっても素敵なパーティーで楽しいお仕事でした。
I arranged the tulip on their beautiful corridor. the light up idea by Do it Fluid.
今回の現場には素敵な廊下があったので、お花はその廊下に飾る事にしましたよ。
お花のために特別な照明をしてもらいましたよ。
Thank you very much for Mette & Jasper!
All photo by Do it Fluid