NEWS!

UNOBENTO daily updates / event announcements


2013/05/17

Catering for THE RAVESTIJN GALLERY/ ケータリングしました


I did catering for THE RAVESTIJN GALLERY on 17th May.
The menu was:
-two kinds of OMUSUBI
-Egg roll
-Fried chicken NAGOYA flavor
-Edamame

昨日、THE RAVESTIJN GALLERYの写真展のオープニングパーティーのケータリングしました。

メニューは
ー2種類のおむすび
ーたまご焼き
ー手羽先
ー枝豆

でした。





THE RAVESTIJN GALLERY has the exhibition "POST NATURAL HISTORY" now.
You can see beautiful photos at there!!

Vincent Fournier
"POST NTURAL HISTORY"

Exhibition 
May 17 - June 30

at 
THE RAVESTIJN GALLERY
Westerdoksdijk 603-A
1013 BX Amsterdam

more info









2013/05/13

Today's Bento 2013/ 日々お弁当つくってますよ^^


How are you?
Still bit chili and rainy in Amsterdam. but I'm happy to see a lot of fresh green leaves on the street.
I've realized that I couldn't up date this blog almost one month.(too bad...)

I show one of bento from Jan 2013.
The menu is:
-Cream croquette
-Red cauliflower
-Tomato egg roll




when I find the red cauliflower,  I always buy. The season is too short and rare vegetable.




みなさん、お元気ですか?
すっかりご無沙汰しております。。。
前回更新してからもう3週間以上経ってしまいました。

気付けば、春から新緑の美しい季節になってきましたね。
ブログ用の写真も溜まりにたまっていますが、少しずつマイペースにアップしていきますね。

今日のお弁当は1月のある日のお弁当。
メニューはクリームコロッケと赤いカリフラワー。
名付けて「紫べんとう!」です。
こんな色のお弁当あんまり食べたことないですよね。

さあ、今週も楽しんでいきましょう☆