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2011/04/21

AMAZAKE MANJYU/ 甘酒まんじゅう

AMAZAKE MANJYU/甘酒まんじゅう

When I came back to Japan, I had a lot of Japanese sweets. I love it!!

I brought some of the sweets to here, but I've already finished...:(

So, I try to make it in here!!


日本ではいっぱいいろいろな和菓子を食べ、昔より和菓子が好きになった。

たくさん持ち帰ってきたのだがもう食べきってしまったので作ることにした。


Aduki paste(koshi-an) before adding sugar/ こしあんペースト(加糖前)

I made KOSHI-AN which pureed Aduki paste from dried Aduki beans. It took some time...

今回はこしあんから作ることにしました。これが時間なかなかかかった。

Finish KOSHI-AN/ こしあん完成!

I used organic refined crystal sugar this time.

今回はオーガニックのザラメを使って仕上げましたよ。

Let's steam MANJYU!


 The dough made from organic whole wheat flour, AMA-SAKE, sugar, baking powder.

Steaming 10 min and roasted 1-2 min. Finish!!

まんじゅうの皮はオーガニック全粒小麦粉、甘酒、砂糖、ベーキングパウダー。

10分蒸して、表面を少し焼くと完成!

Green tea and MANJYU!/ お抹茶とまんじゅう


お抹茶と食べたりして。お抹茶はもう少し練習が必要です。


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