JYU-BAKO
1st layer
2nd layer
3rd layer, "ONISHIME"
2 kinds of big SUSHI roll
UNOBENTO had a JYU-BAKO catering for HANAkunst.
This time was ladies dinner and all guests are familiar with Japanese IKEBANA culture. so I thought it's suit to serve a traditional dish "ONISHIME(お煮染め)" as today's special. The dish using a lot of vegetables. We Japanese have "ONISHIME" for celebratory day as like New Year's Day. All vegetables are stewed and seasoned separately. For set the summer atmosphere, I served a fresh TOFU which was made by UNOBENTO.
HANAkunstさんで重箱ケータリングをしました。
今回のゲストは生け花を楽しむ女性アーティストの会でしたので
野菜をたくさん使った料理と、伝統的な日本料理を意識して料理しました。
今回のスペシャルメニューはお煮染めと夏の雰囲気たっぷり、ウノベント特製お豆腐でした。
みなさんに喜んでいただけたようでとてもうれしかったです。
オーダーありがとうございました。
Would you like to have IKEBANA(Japanese flower arrangement) lesson???
check the website: HANAkunst
オランダで草月流の生け花を学べます。
ひとつ、ひとつ丁寧に教えていただけます。
HPはこちら HANAkunst
Wow, that looks impressive and very delicious! :)
ReplyDeleteサイモンさん、
ReplyDeleteありがとうございます!!!
煮物がおすすめです★