NEWS!

UNOBENTO daily updates / event announcements


2012/05/23

Today's bento from 2nd April/ 今日のおべんと 4/2日分


Today's bento is

-Fried Zucchini & minced meat with Miso sauce
:zucchini*, minced meat*, miso sauce, salt*, oil*, mushroom*, potato starch, sake

-Dried radish & spinach salad 
: dried Japanese radish, spinach*, soy sauce*, dried bonito

-Stewed dried TOFU & Hijiki 
: dried tofu, hijiki, fish soup base, soy sauce*, sugar*

-Yukari rice 
 : rice*, yukari

この日のおべんとうは,

ーズッキーニとひき肉の挟み揚げ 味噌ソース
ー切り干し大根とほうれん草のサラダ
ー高野豆腐とひじきのうま煮
ーゆかりごはん

でした。




Recently I saw fresh rhubarbs in the market. love the fresh flavor!

最近マーケットでフレッシュなルバーブを見かけます。
ジャムをちょこちょこ作ってます。
初夏の味。



No comments:

Post a Comment