The menu is:
-Mixed rice OMUSUBI
-Stir-fried beef & broccoli
-Kaki & blue cheese salad
-ONISHIME(stewed vegetable) the menu is new years day dish:)
-Seasoning kidney beans
この日のお弁当は2011年の最後のお弁当だったので
ちょっと先取りでおせちをイメージしてお煮染めをメニューにいれましたよ。
メニューは
ー炊き込みご飯のおむすび
ー牛肉とブロッコリーの炒め物
ー柿とブルーチーズの和え物
ーお煮染め
ーいんげんのごま和え
でした。
I had IKEBANA lesson last week and the flower was material of IKEBANA.
I didn't know the flower is common in here. the coral pink color brings early spring in my room.
先週いけばなのレッスンへ行ったのだが、その日のお花はボケの花でした。
こっちでもよくあるお花だそうです。街の花壇に植えてあったりするそうですよ。
この花を見ると祖母の家の庭を思い出します。
もうすぐ春ですね〜。
No comments:
Post a Comment